Αναζήτηση

Η ιστορία μας

 

Το capelo.gr  πρόκειται για το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα καπέλου στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε με σκοπό να εξασφαλίσει τα πιο δημοφιλή και ποιοτικά σχέδια καπέλων στο  Ελληνικό κοινό και όχι μόνο.

Η πολύχρονη πείρα και εξειδίκευση της ομάδας του capelo.gr εγγυούνται στους επισκέπτες του την τελευταία λέξη της μόδας στο καπέλο στις καλύτερες τιμές πανελλαδικώς.

Περιηγηθείτε στο capelo.gr και βρείτε από απλά καθημερινά και ευκολόχρηστα καπέλα, μέχρι εντυπωσιακά και επίσημα καπέλα όλων των περιστάσεων.



Για την Εταιρεία

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.capelo.gr, ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάιο του 2015 και ακολουθεί μία συστηματική πορεία δυναμικής ανάπτυξης, με στόχο να προσφέρει μία συνολικά υψηλού επιπέδου εμπειρία αγοράς και εξυπηρέτησης, σε όσους επιλέγουν τις ηλεκτρονικές αγορές, μέσα από:

 

  • Την ανάπτυξη μίας σύγχρονης πλατφόρμας e-shopping με προηγμένη λειτουργικότητα και ταχύτητα, που κάνουν την πλοήγηση και την αγορά μια ευχάριστη και γρήγορη εμπειρία,  ακόμα και για μη εξοικειωμένους χρήστες ηλεκτρονικών αγορών
  • Την υλοποίηση των αυστηρότερων standards και τεχνολογιών που διέπουν το e-commerce διεθνώς, ώστε να εξασφαλίζεται απόλυτα η ασφάλεια των συναλλαγών.
  • Την παροχή μίας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων καπέλου, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
  • Τον συνεχή εμπλουτισμό της προϊοντικής γκάμας με περισσότερα μοντέλα σε περισσότερες κατηγορίες.
  • Την ακριβή και πλήρη αναφορά των χαρακτηριστικών κάθε προϊόντος, για την ορθή καθοδήγηση του χρήστη κατά την επιλογή.
  • Την παροχή πολλαπλών επιλογών παράδοσης και πληρωμής, ώστε να επιλέγεται κάθε φορά η πλέον συμφέρουσα.
  • Την αναλυτική ενημέρωση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας αγοράς, μέχρι και την παραλαβή του προϊόντος.
  • Τη λειτουργία call center για τηλεφωνικές παραγγελίες, πληροφορίες και ενημέρωση (211 189 4 189)
  • Την ποιότητα και την αξιοπιστία που εγγυάται η εταιρία KARFIL , που επί 65  και πλέον χρόνια εξυπηρετεί με συνέπεια τους Έλληνες καταναλωτές και επιχειρήσεις.



Τι θα βρείτε στο capelo.gr

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.capelo.gr προσφέρει επώνυμα & «φρέσκα» σχέδια καπέλων σε μεγάλη ποικιλία που εξασφαλίζεται χάρη στην πολυετή πείρα της εταιρείας στον χώρο της μόδας. Ο πελάτης του capelo.gr είναι σίγουρος, ότι όλα τα προϊόντα ανήκουν στις πιο πρόσφατες σειρές των εταιρειών πιλοποιίας και κατασκευαστών αξεσουάρ μόδας και διατίθενται στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές με την εγγύηση του capelo.gr.

Επιπρόσθετα, το www.capelo.gr εμπλουτίζεται καθημερινά με πλήθος νέων προϊόντων καθημερινής χρήσης και life style, τα οποία ταιριάζουν στο προφίλ του σύγχρονου και απαιτητικού καταναλωτή.  

Φίλτρα
Sort
display